Пиріг-творожник. Рецепт сирного пирога.
19.07.2017 0

Пиріг-творожник. Рецепт сирного пирога.

Різне
В закладки


Пиріг-творожник

Добрий день, друзі, Твоя Ізюминка продовжує публікувати смачні й корисні рецепти і сьогодні пропонує спекти пиріг-творожник. Цей пиріг сподобається навіть тим, хто не дуже любить сир. Сир дуже корисний продукт, що містить необхідний для росту і зміцнення кісток кальцій. Тому сирний пиріг буде корисний, як кажуть, і старому, і малому. Зазвичай діти не дуже люблять їсти сир в чистому вигляді, але від такого смачного і рум'яного пирога не відмовляться. Так і дорослим для профілактики остеопорозу необхідно їсти сир і страви з нього. Готується пиріг-творожник просто, а з'їдається потім швидко, тому що смак у нього чудовий.

Вам знадобиться:

500 г борошна

150 г нежирного сиру

150 г цукрового піску

2 яйця

130 г вершкового масла

40 г дріжджів

1 склянку молока

родзинки або курага за бажанням

вершкове масло для змащування форми

ром, ванілін, цукрова пудра, сіль - за смаком

Займемося приготуванням тіста: вершкове масло виймемо з холодильника, щоб размягчалось, а дріжджі заллємо теплим молоком.

Борошно просеем через сито і поки отсыплем 300 г борошна, додамо в неї розм'якшене масло, розведені дріжджі, цукровий пісок, яйця, трохи солі. Замішуємо руками тісто і залишимо його ненадовго доходити в теплому місці.

Сир (звичайний, не жирний, який продається в магазині в брикетах) розітріть з ваніліном (всі додають за смаком, я зазвичай кладу трохи- на кінчику ножа), додайте ром і попередньо розмочений ізюм (за бажанням).

З'єднайте сир з тестом і перемішайте з залишилася борошном.

Для запікання нам знадобиться форму з високими бортиками, її змащуємо вершковим маслом (можна також її вистелити папером для випічки). Отриману масу викладаємо у форму і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку випікати сирний пиріг на 45 хвилин.

Готовність творожника буде не складно визначити - він підрум'яниться до золотистої скоринки, а по всій кухні розіллється приємний аромат ванілі.

Дайте йому трохи постояти у формі, щоб він трохи охолов, тоді він легко вынется з неї. Зверху посипте пиріг-творожник зверху цукровою пудрою.

Приємного апетиту!

Комментарии (0)
Додати коментар
Пиріг з гарбузом і родзинками, рецепт з фото
Зараз саме сезонний час для використання в кулінарії гарбуза. З цього овоча можна готувати смачні страви, рецепти яких багатогранно. Однак багато гарбуз не дуже люблять,
Відкритий дріжджовий пиріг з брусницею. Дріжджовий пиріг з брусницею рецепт.
Все-таки осінь благодатна пора, вона щедра не тільки лісовими грибами, але і ягодами. Ось і нинішній похід в ліс увінчався успіхом, ми набрали повне відро брусниці.
Йогуртовий пиріг з манкою і яблуками: готуємо просто і смачно
останнім часом випічка, приготовлена з йогуртом, набирає величезну популярність, що зовсім не дивно. Оскільки такі десерти виходять чудово смачними, при цьому вони
Дріжджовий пиріг з грибами. Як приготувати пиріг з грибами.
Чим хороша осінь, так це тим, що це прекрасний час для походів за грибами. Особливо початок осені – справжнє грибне роздолля! Для своєї родини я готую з дарів лісу різні
Млинці з заварним кремом
За тиждень до Великого посту починається тиждень млинців. Рецептів тесту для млинців дуже багато, але є загальні правила їх приготування. В середньому на 1,7 літра