Пиріг з гарбузом і родзинками, рецепт з фото
05.07.2017 0

Пиріг з гарбузом і родзинками, рецепт з фото

Різне
В закладки


Пиріг з гарбузом і родзинками: покроковий рецепт з фото

Зараз саме сезонний час для використання в кулінарії гарбуза. З цього овоча можна готувати смачні страви, рецепти яких багатогранно. Однак багато гарбуз не дуже люблять, з-за її характерного аромату, який після приготування практично нікуди не дівається. Щоб не відчувати подібний запах, страви ароматизують всілякими добавками, як імбир, мускатний горіх, апельсин, лимон, кориця та інші прянощі.

Сьогодні Твоя Ізюминка хоче поділитися з вами рецептом смачної домашньої випічки - солодким гарбузовим пирогом з родзинками. Готувати його зовсім не складно, а набір продуктів, з якими я поєднала овоч, додасть десерту вишуканий солодкий смак. До складу пирога з гарбузом входять висівки, хочу трохи розповісти про їх користь. У страва цей продукт абсолютно не відчувається, він застосовується виключно, тільки заради колосальної користі для нашого здоров'я. Наприклад, висівки дуже корисні хворим цукровим діабетом, атеросклерозом, гіпертонією, порушенням функції ШКТ, простатит, людям з ожирінням, запорами і багатьма іншими проблемами. Тому їх треба застосовувати в їжу, як можна частіше.

Випікати такі пироги можна різноманітно. Наприклад, з пісочного (як у випадку гарбузового печива), дріжджового або листкового тіста, застосовуючи гарбуз в якості начинки або класти її всередину тесту. Крім того, овоч можна додатково поєднувати зі всілякими різними продуктами: фруктами, овочами, сиром, сиром, крупами, і навіть м'ясом. Загалом, попереду ще багато кулінарних експериментів, ну а зараз давайте перейдемо до приготування даного страви - рецепт "Пиріг з гарбузом і родзинками" з покроковим фото.

Інгредієнти:Пиріг з гарбузом і родзинками, інгредієнти

Гарбуз – 250 грам

Борошно – 250 грам

Висівки – 50 грам

Яйце – 1 штука

Сметана – 200 грам

Родзинки – 100 грам

Коричневий цукор – за смаком

Сода – 0,5 чайної ложки

Мелений імбир – 1/3 чайної ложки

Мелений мускатний горіх – 0,5 чайної ложки

Сіль – щіпка

Для того щоб приготувати рецепт "Пиріг з гарбузом і родзинками":

1. Першим ділом помиємо гарбуз, наріжемо її шматочками і відваримо протягом 20 хвилин до м'якості. Після її истолчем в пюре або подрібнити блендером і залишаємо остигати.Відварена гарбуз

2. Потім помиємо родзинки і замочимо його в теплій воді.Замочування родзинок

3. Тим часом насыплем в глибоку ємність сипучі інгредієнти: борошно, висівки, сіль, цукор, соду, мелений імбир і мускатний горіх.Сипучі інгредієнти

4. Сипучі продукти добре перемішати, щоб вони рівномірно розподілилися.Перемішані сипучі інгредієнти

5. Потім додамо до них гарбузове пюре і вимочений родзинки, який добре отожмем від вологи.Перемішані сипучі інгредієнти, родзинки і гарбузове пюре

6. Яйце уб'ємо в зручну ємність.Вкарбований яйце

7. І взобьем міксером його дочиста і утворення пухкої білої маси.Збиті в піну яйця

8. Після цього додамо до яйця сметану. І знову все добре взобьем.Збиті в піну яйця і сметана

9. Сметанно-яєчну масу додамо до всіх продуктів.Додати яєчно-сметанної суміші

10. І замісимо тісто, консистенція якого повинна бути, як густа сметана.Замішування тіста

11. Форму для випічки заселимо пекарської папером, яку змастимо вершковим маслом і викладіть в неї тісто.Тісто у форму для випікання

12. Духова шафа нагріємо до 180 градусів і відправимо випікатися пиріг на 45 хвилин. Після духовку вимкнемо, і залишимо перебувати в ній пиріг ще близько 15 хвилин.Готовий гарбузовий пиріг

13. Потім випічку повністю охладим, виймемо її з форми і присыплем пиріг з гарбузом і родзинками цукровою пудрою, коксової або шоколадною стружкою. Тепер можна заварити чай і приступати до солодкої трапези!Пиріг з гарбузом і родзинками

Всім приємного чаювання!

Комментарии (0)
Додати коментар
Як зробити смачний манник з кабачками. Секрети приготування в домашніх умовах
Манник – це справжнє диво кулінарії. Готувати не складно, продукти використовуються доступні для кожної родини, а сам пиріг виходить ніжним і м'яким. Крім того
Як зварити пшоняну кашу з гарбузом на молоці, рецепт з фото
Як правильно зварити пшоняну кашу з гарбузом? Які пропорції рідини і каші? Як ароматизувати смак страви? На всі ці актуальні питання ви отримаєте відповіді в даній
Гороховий суп з гарбузом і ріпою. Гороховий суп пісний. Рецепти швидкого схуднення
Добрий день, друзі, сьогодні у нас буде на столі простий і смачний пісний суп гороховий з гарбузом і ріпою. Овочеві супчики – самі відповідні страви для тих, хто хоче
Гарбузовая (гарбузова) каша з рисом на молоці. Як правильно вибирати гарбуз
Гарбузовая або гарбузова каша з рисом на молоці — апетитне і ситне блюдо, яке ідеально підходить для здорового сніданку. Солодка, смачна, ніжна і дивно красива. Вона
Смачна вівсяна каша на молоці з гарбузом
Вівсяна каша корисна і смачна, однак не у всіх сім'ях її люблять. Причиною цього є невміння правильно її готувати. Якщо зварити кашу з кулінарним канонам, то вона набуде