М'ясо по-карельські. М'ясо в горщику по-карельські. Рецепт приготування м'яса в горщиках
07.07.2017 0

М'ясо по-карельські. М'ясо в горщику по-карельські. Рецепт приготування м'яса в горщиках

Різне
В закладки


М'ясо по-корейськи

Фіни, як і слов'яни, воліють ситну домашню кухню, неодмінно зі свіжим хлібом на столі. Незважаючи на важкі назви, фінські національні страви дуже прості у приготуванні. М'ясні страви теж вдаються фінам на славу - від одних тільки назв слинки течуть: карьяланпайсти (м'ясо в горщику по - карельські), поронкяристюс (смажена оленина), печеня з оленини, яке подають з картопляним пюре і брусничним конфітюром, а ще безліч кулінарних шедеврів з лосятини і птаха. Оленину ми з вами навряд чи дістанемо, а ось долучитися до фінської кухні, приготувавши ніжне й ароматне м'ясо по-корейськи зможемо. Для смачного жаркого знадобиться три види м'яса: яловичина, свинина і баранина. М'ясо в горщиках приготувати дуже просто: треба тільки його порізати на порційні шматки, приправити цибулею і спеціями і відправляти в духовку запікатися до готовності.

Вам знадобиться:

300 г свинини

300 г яловичини

300 г баранини

2-3 головки ріпчастої цибулі

5-6 горошин чорного перцю

парочка лаврушек

сіль за смаком

будь-які спеції для м'яса

Наріжемо свинину, яловичину і баранину великими кубиками (4x4 см), невеликі кістки можна не видаляти.

Покладемо м'ясо і цибулю, нарізану кільцями в горщик, не забувши приправити кожен заспівай сіллю і спеціями.

Заллємо водою так, щоб вона покривала м'ясо і поставимо запікати спочатку без кришки в духовці 2,5-3 години при температурі 175 °С.

Незадовго до готовності накриємо горщик кришкою. Потомившись в духовці разом зі спеціями кілька годин, тушковане м'ясо в горщиках стає ніжним, набуває чарівний смак і аромат.

Подавати м'ясо в горщику по-карельські можна з картоплею вареною ріпою.

М'ясо по-корейськи

Приємного апетиту!

Подивіться, як смачно приготувати свинину в горщику з овочами.

Комментарии (0)
Додати коментар
Хвіртки карельські. Карельські пиріжки. Карельські пиріжки рецепт. Хвіртки карельські рецепт.
Хвіртки – це карельські пиріжки з картоплею, улюблене блюдо фінів. Вони дуже легко і швидко готуються, робляться з житнього тіста. Відкриті хвіртки зазвичай готують з
Графська яловичина
Бефстроганов — популярне блюдо з нарізаною тонкими смужками яловичини, яке подається як в розкішних ресторанах по всьому світу, так і в звичайних кафе та їдалень.
Гороховий суп з гарбузом і ріпою. Гороховий суп пісний. Рецепти швидкого схуднення
Добрий день, друзі, сьогодні у нас буде на столі простий і смачний пісний суп гороховий з гарбузом і ріпою. Овочеві супчики – самі відповідні страви для тих, хто хоче
Страву зі стручковою квасолею. Крокети з квасолі.
Стручкова квасоля буває різна - коротка і довга, пряма і спіралеподібна, зелена і строката. Дуже зручно мати в запасі в морозильнику пакетик замороженої стручкової
Страви з хліба. Пудинг з хліба. Пудинг апельсиновий.
З хлібом можна не тільки їсти. З нього можна готувати. Існує ряд цікавих страв, де хліб є чи не основним, але у всякому випадку визначальним родзинку інгредієнтом