Легкий суп з курячих крилець з овочами
19.07.2017 0

Легкий суп з курячих крилець з овочами

Різне
В закладки


sup-iz-kurinyx-krylyshek-s-ovoshhami

В сьогоднішній сучасний час людині доступні найрізноманітніші і раніше невідомі продукти, з яких готують пікантні та вишукані страви. При цьому суп не втрачає свого значення. Це і смачно, і корисно і смачно. Тому перші страви завжди присутня в нашому меню. З багатьох його видів особливо виділяються супи на курячому бульйоні. Сьогодні Твоя Ізюминка пропонує приготувати такий смачний і поживний суп з курячих крилець. Завдяки різноманітності прянощів, спецій і зелені страві можна надати самий незвичайний смак і консистенцію. Всі складові такого супчика поживні і низькокалорійні. До того ж немає нічого краще, ніж ароматний гарячий курячий бульйон, причому в будь-яку погоду. Він не тільки добре насичує і живить, але і дарує чудовий настрій і враз ставить на ноги. Так і в доброму здоров'ї, впевнена, що ніхто не відмовиться від смачного бульйону.

Як приготувати смачний суп з курячих крилець

Курячий суп готують з різними продуктами: з локшиною, вермішеллю, перловкою, рисом, гречкою, а також практично з усіма овочами. При цьому всі супи мають загальні принципи приготування. І хоча зіпсувати курячий бульйон досить важко, але деякі підказки та поради допоможуть отримати найкращий результат.

  • Для курячого бульйону можна використовувати як цілу птицю, так і будь-які її частини, у тому числі і крильця.
  • Курячі крила заливайте ні гарячої, а холодною водою, навіть не використовуйте теплу.
  • Якщо птах не домашня, то перший бульйон завжди зливайте. Таким чином з птиці вийдуть шкідливі комбікорми, якими її годували на фермі.
  • Використовуйте свіжу, а не заморожену курку. Розморожені особини стають більш сухими.
  • Заморожені овочі додати в суп на 5 хвилин раніше, ніж свіжі.
  • Посуд намагайтеся використовувати з важким і товстим дном, так рівномірно розподілятиметься тепло.
  • Бульйон не повинен сильно кипіти, інакше він стане каламутним, а м'ясо жорстким.

Інгредієнти до рецептом "Суп з курячих крилець"

Курячі крильця – 2 штуки (можна більшу кількість) Картопля – 3 бульби Морква – 1 штука Білокачанна капуста – 300 г Ріпчаста цибуля – 1 штука Кріп – невеликий пучок Лавровий лист – 2 штучки Перець горошком – 4 штучки Сіль – за смаком Чорний мелений перець – щіпка

Як приготувати перше блюдо покроково з фото в домашніх умовах

1. Для приготування супу з курячих крилець нам знадобляться: крила курячі, овочі: капуста, морква, картопля, цибуля, а з спеції: перець горошок, лаврове листя і зелень кропу.

1

2. Курячі крильця помиємо і разрежем на три частини по фаланг. Опустимо їх у варильну каструлю і додаємо очищену цибулину з лавровим листом і перцем горошком. Заллємо продукти питною водою і поставимо курячий бульйон варитися на плиту. Доведемо до кипіння і відразу зменшимо вогонь. Важливо вчасно прибрати піну, щоб бульйон залишився прозорим. Залишимо на плиті варити бульйон близько півгодини.

2

Я ріпчасту цибулю в кінці варіння супу зазвичай виймаю і викидаю, оскільки він до цього часу вже супу віддасть свій смак і аромат. Однак якщо ви любите в супі цибулеву засмажку, то вам нічого не заважає її зробити.

3. До цього часу підготуємо овочі. Морква очистимо від шкірки і натремо на крупній тертці, капусту дрібно нашинкуем, а картоплю очистимо й наріжемо кубиками.

3

4. Через певний час покладемо в каструлю картоплю з морквою і включимо великий вогонь, щоб овочі закипіли. Після знову убавим температуру.

4

5. Через 10 хвилин додаємо в суп нашатковану капусту.

5

6. Приправимо суп сіллю, меленим перцем, нашаткованої зеленню, улюбленими прянощами і зваримо до повної готовності овочів.

6

7. Готовий суп з курячих крилець сервіруйте до столу розлив його по піалах або тарілках, наріжте свіжий хліб і всім приємного апетиту!

7

Пропоную подивитися відео, як приготувати гострий суп з курячих крилець, та інші смачні страви на обід.

Друзі, проголосуйте за рецепт, натиснувши на зірки, соціальні кнопочки, мені дуже важливо знати вашу думку! Вступайте в групу Твоя Родзинка в Контакті, а також підписуйтесь на регулярну розсилку (обидві форми у правій частині сайту).

З повагою, Любов Федорова.

Комментарии (0)
Додати коментар
Як приготувати французький цибулевий суп
Французи дуже люблять цибулю і часто готують з цього овоча смачне і корисне перше блюдо - цибулевий суп. Причому подають з грінками, запеченими з сиром. Такий супчик вам
Як приготувати квасоля з овочами: рецепт квасолі, тушкованої з кабачками
Оскільки кабачки практично не мають ні смаку, ні запаху, то з ними можна робити все що завгодно, поєднуючи з різними продуктами і присмачуючи будь-якими приправами.
Як приготувати рис з яблуками. Різотто з яблуками.
Різотто з яблуками, як і грибне різотто - різноманітить стіл час посту для тих хто його дотримується. Ця страва припаде до смаку тим, хто не дотримуються обмежень у
Дієтичний суп пюре з кабачків, рецепт з фото
Суп пюре з кабачків – це ніжне перше блюдо, повітряне, легке, з приємним м'яким смаком і бархатистою текстурою. Чудове страву з неперевершеним ароматом прикрасить будь
Гороховий суп з гарбузом і ріпою. Гороховий суп пісний. Рецепти швидкого схуднення
Добрий день, друзі, сьогодні у нас буде на столі простий і смачний пісний суп гороховий з гарбузом і ріпою. Овочеві супчики – самі відповідні страви для тих, хто хоче