Дієта з пісними смачними рецептами простих страв на кожен день в пост
Режим дієти дозволяє до вживання:
- овочі, зелень, гриби, прянощі, а також страви з них при повній відсутності тваринних жирів і білків;
- ягоди і фрукти у свіжому і сухому вигляді;
- варення, компоти, джеми, нектари, соки, мед;
- всі види насіння і горіхів;
- всі види пасти, бобових і круп, а також продукти і страви з них, що не містить інгредієнтів тваринного походження;
- всі різновиди сої, страв і продуктів з неї;
- смачні пісні рецепти, приготовані без інгредієнтів тваринного походження, солодощі і борошняні вироби, в тому числі пастила, мармелад, шоколад, халва, козинаки, грильяж та інше;
- будь-яке рослинне масло.
Смачні пісні страви: рецепт овочевого омлету без яєць
Пропонуємо рецепт пісного страви – омлету без використання яєць, розрахований на 4 порції. Для його приготування візьміть:
- 4 помідора,
- 1 цукіні,
- 10 оливок або маслин без кісточок,
- 10 столових ложок горохової муки,
- за смаком рослинного масла, меленої паприки або в пелюстках, чорного меленого перцю і коріандру в насінні або меленої,
- чайну ложку соди.
Рецепт на кожен день цього пісного страви передбачає наступний порядок дій:
- очистити цукіні і наріжте тонкими скибочками або дрібними кубиками;
- томати наріжте тонкими пластинками або так само, як цукіні;
- припустіть нарізані томати і цукіні на рослинній олії і додайте прянощі;
- розведіть соду невеликою кількістю теплої води. Введіть содову воду в муку і, перемішуючи і додаючи теплу воду, доведіть тісто до стану дуже густих вершків;
- оливки розрізати надвоє – поздовжньо або навскоси;
- посоліть і влийте тісто до овочів, туди ж відправте шматочки оливок;
- накрийте кришкою і доведіть до готовності.
Ваш пісний рецепт на кожен день готовий!
Картопляно-морквяні битки
Для приготування биточків підготуйте наступні інгредієнти:
- 4 бульби картоплі середнього розміру;
- моркви – 2 невеликих коренеплоду;
- кукурудзяних зерен 3 столові ложки (розмороженої або консервованої);
- зеленого горошку 3 столові ложки (розмороженого або консервованого);
- сік одного лимона;
- цибулі-ріпки половину головки;
- 3 столові ложки борошна горохової, вівсяної, пшеничної, гречаної чи лляний;
- паніровка (манна крупа, хлібні крихти або розмелені сухарі, вівсяні або кукурудзяні пластівці);
- солі і спецій за смаком, в тому числі меленого чорного перцю, меленого червоного пекучого перцю, коріандру, каррі і куркуми;
- рослинне масло.
Для того, щоб рецепт пісної дієти пост вийшов зваріть до напівготовності або запечіть в шкірці моркву. Зваріть До готовності або запечіть в мундирі картоплю. Консервовані горошок і кукурудзу злийте. Якщо вони використовувалися замороженими, після розморожування бланшируйте їх хвилин п'ять.
{ad1}Очистіть моркву і нарізує кубиками, потовчіть товкачиком до стану пюре. Зніміть шкірку з картоплі і розімніть в пюре. Наріжте дрібно половину цибулини і припустіть його до прозорості.
З'єднайте картопляне і морквяне пюре з цибулею, кукурудзою та горошком. Перемішайте і введіть борошно.
Зліпіть битки і обваляйте в паніровці (готової чи самостійно виготовленої). Обсмажте битки на рослинному маслі або запечіть в духовці або аерогрилі.
Подайте биточки гарячими.
Салат з гречаною крупою
І ще один рецепт пісного страви на кожен день – салат з гречаною крупою. Для його реалізації візьміть наступні компоненти:
- півсклянки відвареної розсипчастою гречки;
- 10 помідорів черрі;
- огірок;
- цибулина шалот;
- 1 паприка або солодкий перець;
- за смаком зелені, рослинного масла, лимонного соку, солі, кунжуту (меленої та в насінні) і перцю.
І так приступимо до приготування. Для цього нам потрібно цибулю, паприку, зелень і огірок крупно нарізати. Помідори розріжте навпіл. Потім змішайте гречку, зелень, цибуля, огірок і паприку. Додайте половинки чері. Приправте і додайте меленого кунжуту.
Збийте сік лимона з рослинним маслом і цією заправкою залийте салат.
Присипте готову страву кунжутним насінням.
Подайте салат охолодженим і приймайте компліменти від гостей і близьких за настільки смачні пісні страви!