Рецепт приготування ароматної солянки
21.07.2017 0

Рецепт приготування ароматної солянки

Різне
В закладки


Солянка збірна м'ясна

Будь-перша страва – це бальзам для шлунку. Щоб у людини не було проблем з травною системою, йому необхідно частіше є рідкі страви. Якщо вам набрид червоний і зелений борщ, навчитеся готувати смачну і ароматну солянку. Цей суп варять на м'ясному бульйоні, додаючи в нього сосиски, ковбасу і копчене м'ясо. Унікальність цієї страви полягає в тому, що ви можете самостійно придумувати нові інгредієнти і експериментувати зі смаками.

Солянка збірна м'ясна

Склад

Перш ніж приступити до приготування солянки, треба купити певні продукти. І якщо у багатьох господинь інгредієнти для цього супу завжди є в холодильнику, то чоловікам, швидше за все, доведеться їхати на ринок або супермаркет. Ось базовий набір продуктів, необхідних для приготування традиційної солянки:

  • Червоне м'ясо на кістці. Підійде яловичина або свинина, також можна використовувати телятину. Для каструлі на 2.5-3 літри води потрібно купити 600 грам м'яса.
  • Шинка, копчені реберця і копчена ковбаса.
  • Цибуля, морква і масло для їх обжарювання.
  • Солоні огірки, оливки. Можна замінити оливки маслинами або взагалі прибрати їх з страви.
  • Спеції і добавки. Традиційна солянка збірна м'ясна готується з використанням солі, свіжозмеленого перцю, петрушки, вершкового масла та томатного соусу. При подачі це страви на стіл прийнято додавати в тарілку лимон і сметану.

Це список основних інгредієнтів для приготування традиційної солянки. Ви можете додати сюди свої продукти або спеції, щоб отримати унікальний смак страви.

Нюанси приготування

Спершу потрібно помити і порізати м'ясо на невеликі шматочки. Після цього можна приступати до варінні бульйону. Поки основа для супу готується, потрібно взяти сковороду і розігріти на ній рослинне масло. Сюди кидаємо попередньо подрібнені цибулю і моркву для гасіння. Через кілька хвилин на сковороду можна додати дрібно порізані огірки і томатну пасту. Всю цю суміш зі сковороди потрібно покласти в гарячий бульйон і продовжувати варити на маленькому вогні. Поки основа для супу стоїть на плиті, необхідно почистити і порізати картоплю, а також дрібно порізати ковбасу і сосиски. Картоплю можна кидати в каструлю, а м'ясні продукти потрібно обсмажити на сковороді. Коли ковбаса і сосиски будуть в бульйоні, його необхідно продовжувати варити до готовності картоплі. Потім слід додати маслини, порізану петрушку і лимон.

Комментарии (0)
Додати коментар
Рулет мімоза (салат в лаваші), рецепт з фото
Сьогодні приготуємо класичне всім знайоме блюдо в цікавому новому вигляді – салат "Мімоза" в лаваші. Мої домашні ще його називають рулет "Мімоза". Це смачна і ситна
Рецепт приготування м'яса в горщиках з картоплею і з чорносливом
Напевно багато хто чув, що поєднувати м'ясо з чорносливом дуже корисно. Поцікавившись, можна знайти багато захоплених відгуків лікарів, дієтологів, кулінарів та
Простий і смачний салат з копченою куркою. Як красиво подати салат
З будь-якого приводу в будь-яку пору року ми завжди готуємо салати. Вони бувають різної класифікації: святкові та повсякденні, листкові і змішані, м'ясні, овочеві, рибні
Як приготувати гарбузове дієтичне пюре, рецепт з покроковим фото
Пюре з гарбуза – це дієтичне, корисне, низькокалорійне і поживна страва, яка дуже просто готується. З нього кожна матуся починає овочевий прикорм малюка. Адже домашнє
Дієтичний суп пюре з кабачків, рецепт з фото
Суп пюре з кабачків – це ніжне перше блюдо, повітряне, легке, з приємним м'яким смаком і бархатистою текстурою. Чудове страву з неперевершеним ароматом прикрасить будь