Як приготувати соковиті курячі котлети січені, рецепт з фото
17.07.2017 0

Як приготувати соковиті курячі котлети січені, рецепт з фото

Різне
В закладки


Котлетки з рубленою курячої грудки з картоплею і майонезом

В домашній кулінарії підсмажені ароматні котлетки серед м'ясних страв займають лідируючу позицію, що цілком обгрунтовано. Оскільки простіше і швидше рецептури, ніж готовий фарш доповнити різними компонентами і сформувати акуратні котлетки, просто немає.

М'ясо не потрібно відбивати, маринувати, фарширувати і т. д. А якщо в холодильнику не виявиться магазинний фарш чи не буде часу зробити його самостійно, то можна приготувати дуже смачні соковиті курячі котлети січені.

Такі котлетки завжди виходять дуже ласими і ніжними. Для їх приготування можна використовувати будь-яку частину птиці, але з курячої грудки (філе) котлети будуть найсмачніші, в міру соковиті, м'які і зовсім не сухі. В залежності від рецепту, котлетки можна готувати зі всілякими добавками, наприклад, з грибами, сиром, морквою, цибулею, зеленню, картоплею, горіхами... Подавати їх можна не тільки окремим блюдом з овочевим салатом, вони також будуть прекрасним доповненням до будь-якого гарніру. Твоя Ізюминка представляє покроковий рецепт рубаних котлет з курячої грудки з фото.

Для того, щоб зробити січені котлети вам знадобляться продукти: Котлетки з рубленою курячої грудки, інгредієнти

Курячі грудки – 2 штуки

Картопля – 1 штука

Ріпчаста цибуля – 1 штука

Яйце – 1 штука

Часник – 2 зубчики

Майонез – 1 столові ложки

Сіль – за смаком

Чорний мелений перець – за смаком

Рослинна рафінована олія – для смаження

Приготування:

1. Куряче філе помиємо під проточною водою і высушим паперовим рушником. Гострим ножем на дощечці м'ясо наріжемо дрібними кубиками, розмір яких повинен бути не більше 1 див.Рублена куряча грудка

Якщо у вас є невеликий топірець (сапа) ви зможете легко приготувати фарш для будь-яких рубаних котлет з допомогою нього.

2. Картоплю, цибулю і часник очистимо і промиємо під проточною водою. Встановимо м'ясорубку з решіткою з середніми отворами і пропустимо через неї ці продукти.Очищений картопля і цибуля

3. Кладемо в глибоку ємність нарізане куряче філе, перекручений картоплю, цибулю і часник. Додайте у фарш яйце, приправимо сіллю і чорним меленим перцем. Я ще додатково кладу приправу для курки, але це можна робити за бажанням.Фарш для рубаних котлет

4. Додайте до всіх продуктів майонез. Замість майонезу ви можете використовувати сметану.Фарш для рубаних котлет з майонезом

5. Добре вымешаем фарш до однорідної консистенції.Готовий фарш для рубаних котлет

6. Сковороду поставимо на плиту, наллємо рослинного рафінованого масла і нагріємо. Коли масло буде розпеченим, можна починати смажити котлетки на середньому жарі. Але оскільки фарш виходить досить рідким, руками сформувати котлетки не вийде, будемо викладати фарш в сковороду столовою ложкою, формуючи його невеликим оладками. Прожарим котлетки з обох сторін приблизно по 3-4 хвилини до золотистого кольору.Обсмажування рубаних котлет

7. Готові котлетки складіть у ємність для зберігання їх можна тримати в холодильнику не більше 3 діб. Хоча я впевнена, що такі котлетки ваша сім'я з'їсть за один присід, адже вони, ну дуже смачні.Січені котлети в ладке

до Речі, ви можете приготувати фарш з вечора, ємність з ним обернути харчовою плівкою і відправити в холодильник, а вранці приготувати на сніданок свіжі, ароматні, соковиті курячі котлети січені, адже смажаться вони максимум 10 хвилин.Котлетки з рубленою курячої грудки з картоплею і майонезом в тарілці

Приємного апетиту!

Комментарии (0)
Додати коментар
Легкий суп з курячих крилець з овочами
В сьогоднішній сучасний час людині доступні найрізноманітніші і раніше невідомі продукти, з яких готують пікантні та вишукані страви. При цьому суп не втрачає свого
Як приготувати икряники: котлети з ікри риби, рецепт з фото
Ікра – це не тільки головний інгредієнт для закусок на урочистий стіл. Вона відкриває нові кулінарні можливості для цінителів домашньої кухні. Це прекрасний продукт,
Кабачки, запечені в духовці з фаршем і помідорами під сирною скоринкою
Коли на городі дозрівають кабачки, з них можна готувати безліч страв в найрізноманітніших варіантах. Найчастіше їх смажать, проте не менш смачним блюдом літнього та
Дієтичний суп пюре з кабачків, рецепт з фото
Суп пюре з кабачків – це ніжне перше блюдо, повітряне, легке, з приємним м'яким смаком і бархатистою текстурою. Чудове страву з неперевершеним ароматом прикрасить будь
Смачні печінкові котлети. Як зробити печінкові котлети. Печінкові котлети в духовці
Добрий день, друзі, Твоя Ізюминка пропонує приготувати смачні печінкові котлети з яблуком. Багато господині традиційно готують котлети з м'ясного фаршу, використовуючи