Смачні печінкові котлети. Як зробити печінкові котлети. Печінкові котлети в духовці
30.06.2017 0

Смачні печінкові котлети. Як зробити печінкові котлети. Печінкові котлети в духовці

Різне
В закладки


Смачні печінкові котлети яблуком в духовці.

Добрий день, друзі, Твоя Ізюминка пропонує приготувати смачні печінкові котлети з яблуком. Багато господині традиційно готують котлети з м'ясного фаршу, використовуючи яловичину, свинину або обидва фаршу разом. А чи пробували ви додати у фарш яловичу печінку і яблука? Якщо ви не готували ще таких котлет, то обов'язково приготуйте, незвичайний, ніжний смак порадує вас. Крім того яловича печінка корисний субпродукт, який час від часу необхідно включати в свій раціон. Для того, щоб котлетки вийшли ніжними, краще потримати яловичу печінку деякий час в молоці.

Вам знадобиться:

400 г яловичого фаршу

200 г яловичої печінки

1 яблуко

1 чайна ложка майорану

1 яйце

2 столові ложки геркулесу для фаршу

геркулес для панірування

рослинне масло для смаження

сіль, мелений білий перець

Якщо у вас є час, то яловичу печінку краще попередньо потримати в молоці. Це зробити бажано, але не обов'язково: злегка розморожену печінка наріжте гострим ножем дрібними шматочками. Яблуко очистіть від шкірку, видаліть серцевину і поріжте кубиками.

Змішайте яловичий фарш (ви можете купити готовий або перемолоти через м'ясорубку яловичину – я завжди готую фарш сама) шматочки печінки і яблука, додайте сире яйце, сіль і перець за смаком, майоран, геркулес і ретельно перемішайте. З отриманої суміші сформуйте котлети, запаніруйте їх в геркулесі і недовго обсмажте в маслі з двох сторін.

Потім викладіть котлети у вогнетривку форму, змащену маслом, або деко, і доведіть їх до готовності в духовці. Запікати приблизно 20 хвилин при 180-200 градусах.

Смачні печінкові котлети яблуком в духовці.

Смачні печінкові котлети з яблуком можна подавати з картоплею і маринованими огірочками. Приємного апетиту! Подивіться відеорецепт смажених котлет з печінки. Якщо ви захочете приготувати печінкові котлети таким способом, не запікаючи їх в духовці, то майте на увазі, що смажити котлетки з печінки потрібно не більше 2-х хвилин з кожної сторони, інакше вони вийдуть жорсткими.

Комментарии (0)
Додати коментар
Як приготувати французький цибулевий суп
Французи дуже люблять цибулю і часто готують з цього овоча смачне і корисне перше блюдо - цибулевий суп. Причому подають з грінками, запеченими з сиром. Такий супчик вам
Запечені помідори з яйцями. Рецепти швидкого схуднення
Добрий день, друзі, Твоя Ізюминка пропонує приготувати один з варіантів швидкого і корисного сніданку – запечені помідори з яйцями. Вранці всі ми відчуваємо дефіцит
Страви з хліба. Пудинг з хліба. Пудинг апельсиновий.
З хлібом можна не тільки їсти. З нього можна готувати. Існує ряд цікавих страв, де хліб є чи не основним, але у всякому випадку визначальним родзинку інгредієнтом
Млинці з медом та імбиром, рецепт з фото
Млинці для багатьох є улюбленою домашньою випічкою, оскільки в їх приготуванні скоєно немає нічого складного. Береться мінімум основних інгредієнтів (рідина, борошно,
Млинцеві рулетики. Млинцеві рулетики з цукіні і рікотта. Гарячі закуски.
Добрий день, друзі, попереду нас очікує 8 Березня і масляний тиждень, а тому сьогодні у нас буде незвичайний, смачне, святкове блюдо - млинцеві рулетики з рікоттою і