Запечені помідори з яйцями. Рецепти швидкого схуднення
Добрий день, друзі, Твоя Ізюминка пропонує приготувати один з варіантів швидкого і корисного сніданку – запечені помідори з яйцями. Вранці всі ми відчуваємо дефіцит часу, збираючись на роботу, і готувати собі на сніданок щось складне не представляється можливим.Запечені ж помідори з яйцями легко приготувати і що найголовніше немає необхідності стояти і контролювати процес випікання.
Помідори, запечені з яйцями, це варіант англійського сніданку. Страва не тільки смачне, корисне, але і ситне, так як яйця білкова їжа, яка надовго подарує вам відчуття ситості. До того ж яйця легше засвоюються при такому поєднанні їх з помідорами, а значить не зашкодять вашій фігурі. На відміну від тієї ж яєчні, яку, як відомо, доводиться смажити на сковороді, помідори з яйцем ми будемо запікати, що набагато корисніше для здоров'я. Спробуйте цю відмінну гарячу закуску приготувати собі та своїм близьким на сніданок. Впевнена, що вона доведеться як не можна до речі перед виходом на вулицю в мороз.
Вам знадобиться:
4 помідора великого розміру
4 сирих яйця
невеликий пучок зеленої цибулі
сіль і перець за смаком
Помідори як слід вимийте, зріжте з них верхівочки і акуратно ложечкою вийміть м'якоть, щоб не пошкодити стінку плода. Помідори викладіть на деко з бортиками або вогнетривку форму для запікання, посоліть їх і поперчіть за смаком. У кожну підготовлену половинку помідор влийте сире яйце.При бажанні знову посоліть і поперчіть за смаком. І поставте випікати в розігріту до 200 градусів духовку хвилин на 20-25.
Якщо ви бажаєте отримати більш пікантна на смак страву, то за 5 хвилин до готовності вийміть деко з духовки. Натріть на крупній тертці будь-який твердий сир і покришіть його зверху на помідори і знову поставте в духовку запікатися до готовності. Ви також, можете замість сиру або разом з ним покришити дрібно порубані шматочки бекону або шинки - все, що у вас знайдеться на даний момент в холодильнику. Готові рум'яні запечені помідори з яйцями посипте зверху дрібно покришеним зеленою цибулею.
Приємного апетиту!