Як приготувати смачні кабачкові оладки з часником, рецепт з фото покроково
Якщо ваша сім'я є прихильниками овочевих дранников, то дане блюдо вам точно сподобається. Твоя Ізюминка представляє досить поширений рецепт, але з невеликою трансформацією - кабачкові оладки з часником у власній оболонці.
Кожна рецептура кабачкового оладок відрізняється неперевершеними нотками, роблять кожне блюдо унікальним. Наприклад, даний варіант оладок дозволяє зберегти гарну ідеальну форму. Ще плюсом донного рецепту є те, що подавати оладки можна як зі сметаною, так і для любителів солоденького з медом або варенням.
Не дивлячись на невелику видозміна рецепта – дані оладки такі ж малокалорійні і легкі в приготуванні. Енергетична цінність кабачків дуже мала, проте вони містять велику кількість рослинних кислот і вітамінів, необхідних для нормальної роботи організму людини. Розглянемо детальний рецепт - кабачкові оладки з фото покроково.
Щоб приготувати кабачкові оладки з часником вам знадобляться продукти:
Кабачки – 1 штука
Пшеничне борошно – 2 столові ложки
Яйце – 1 штука
Часник – 2 зубчики
Сіль – за смаком
Рослинна рафінована олія для смаження
1. Для того, щоб приготувати смачні кабачкові оладки, спочатку потрібно кабачок помити, обсушити і нарізати його кільцями товщиною в 1 см.
2. З кожного кабачкового колечка акуратно виріжемо серцевину.
3. Віддалену м'якоть подрібнити в кашку будь-яким зручним для вас способом. Наприклад, я користуюся кухонним комбайном, але можна застосувати тертку, м'ясорубку або блендер.
4. Кабачкова м'якоть повинна перетворитися в пюреобразную консистенцію.
5. Кабачкове пюре перекладемо в глибоку тарілку і додати видавлений через прес часник.
6. Насыплем борошно, уб'ємо яйце і покладемо сіль.
7. Добре вымешаем кабачкове тісто.
8. Тепер приступимо до смаження оладок. Сковороду з рослинним маслом нагріємо і відправимо в неї кабачкову оболонку.
9. У середину кожного кабачкового кільця наллємо кабачкове тісто.
10. Будемо смажити оладки, як завжди, по 4-5 хвилин з кожного боку до рум'яної скоринки.
11. Красиві, ситні і неймовірно смачні кабачкові оладки з часником подавайте до столу в гарячому вигляді зі сметаною, медом або варенням.
Приємного апетиту!
PS: Такими оладки можна повністю замінити будь борошняний виріб, тому обов'язково візьміть цей рецепт на озброєння. За бажанням можна такі оладки зробити менш калорійними, не застосовувати рослинне масло. Для цього їх потрібно запекти в духовій шафі тоді ви отримаєте низькокалорійне блюдо з кабачків, яке стане справжньою панацеєю для всіх бажаючих зробити свою фігуру ідеальною.
Пропоную подивитися відео, як вибирати кабачки.