Пишні і ніжні американські млинці на кефірі (панкейкі). Всі секрети приготування
04.07.2017 0

Пишні і ніжні американські млинці на кефірі (панкейкі). Всі секрети приготування

Різне
В закладки


американські млинці на кефірі

Твоя Ізюминка напередодні Масниці і в знак інтернаціональної дружби, пропонує спекти американські млинці на кефірі. Вони неймовірно м'які, пишні й пористі, у них тонкий і ніжний смак і аромат. Сам рецепт приготування дуже простий, а інгредієнти потрібні ті ж, що і для звичайних млинців. До того ж дана рецептура залишає величезне поле для творчості. Наприклад, ці млинці можуть стати базовими і на їх основі можна робити різні варіанти: додавати лимонну цедру, чорницю, шматочки шоколаду. Ще можна проводити всілякі експерименти з соусами і видами борошна.

Головне завжди залишиться незмінним: ніжні, пухнасті, по своїй товщині нагадують оладки, тануть у роті американські млинці. А для того, щоб вийшли саме такі легкі, повітряні, пишні млинці, які мають назву панкейкі, потрібно дотримувати певні умови при їх приготуванні.

Секрети приготування ніжних і пишних панкейків:

    1. Розпушувач. Головна відмінність цих млинчиків полягає в тому, що робляться вони на соді.
    2. Рідка основа. В якості рідкої основи використовується кефір або кисле молоко.
    3. Технологія приготування. Тісто збивається міксером після додавання кожного інгредієнта. Головним моментом є те, що сухі і рідкі інгредієнти змішуються безпосередньо перед смаженням. Тоді млинці придбають пухнастість і м'якість.
    4. Швидкість приготування. Не варто тісто довго місити і давати йому "відпочити", інакше вийдуть млинці гумові і щільні.

Подаються панкейкі на своїй батьківщині, у Сполучених Штатах, в основному на сніданок, викладені на тарілку стопкою один на одного. Між кожним з них кладеться маленький шматочок вершкового масла, яке плавиться від гарячої їх температури. А зверху ласощі щедро поливається кленовим сиропом. Проте в нашій країні досить все простіше: американські млинці панкейкі можуть бути викладені в глибоке блюдо, а в центрі столу поставлена піала з медом, ягідним варенням, карамельним або шоколадним соусом.

Пишні та повітряні американські млинці на кефірі (панкейкі), покроковий рецепт з фото

Інгредієнти:Американські млинці , інгредієнти

Борошно – 150 гр Кефір – 200 гр Яйце – 1 штука Рослинна рафінована олія – 2 столові ложки Сіль – щіпка Цукор – за смаком Харчова сода – 1 чайна ложка без гірки

Щоб приготувати американські млинці панкейкі вам знадобиться міксер або подрібнювач:

1. Кефір наллємо в будь-яку глибоку ємність, в якій надалі будемо замішувати тісто, і додамо до нього соду.Кефір і сода

2. Поставимо ємність з кефіром на водяну баню, таким чином, щоб миска з кефіром не стикалася з киплячою водою. Будемо нагрівати до тих пір, поки не з'являться на поверхні характерні бульбашки. При цьому стежте, щоб кефір не закипів.Кефір на водяній бані

3. Потім в ємність з кефіром уб'ємо яйце, насыплем щіпку солі і цукор.Додати яйця, солі і цукру

4. Взобьем міксером продукти до однорідності і насыплем просіяне борошно.Додавання борошна

5. Ще раз все змішаємо, наллємо рослинне масло і знову перешкодимо. Додавання олії

6. Сковороду добре нагріємо, як для звичайних млинців. Для підстраховки, щоб млинці не прилипли до дна, можете її поверхня зовсім трохи змастити маслом. Після, столовою ложкою візьмемо порцію тіста і виллємо його на сковороду. Воно саме розтечеться у формі круглого млинчика.Обсмажування млинців

7. Як тільки на поверхні млинчиків почнуть з'являтися бульбашки, їх відразу ж перегорнемо. Прожарим із зворотного боку не більш ніж 1 хвилину. Схоплюються млинці моментально, тому від них, під час випікання, не можна йти ні на секунду.

Готові американські оладки, як у справжньому варіанті, викладемо на тарілку стопкою один на одного, і поллємо будь-яким сиропом або варенням.Американські млинці

Приємного апетиту!

Хочете підняти собі сонячний настрій, спечіть квіточки з половинками персиків від компоту з листкового тіста!

Комментарии (0)
Додати коментар
Як приготувати смачні кабачкові оладки з часником, рецепт з фото покроково
Якщо ваша сім'я є прихильниками овочевих дранников, то дане блюдо вам точно сподобається. Твоя Ізюминка представляє досить поширений рецепт, але з невеликою
Імбирно-медове печиво з прянощами, рецепт з покроковими фотографіями
Імбирну випічку не назвеш традиційної, хоча останнім часом вона дуже полюбилася і вважається зимовим ласощами. Сьогодні Твоя Ізюминка хоче запропонувати рецепт
Млинці з медом та імбиром, рецепт з фото
Млинці для багатьох є улюбленою домашньою випічкою, оскільки в їх приготуванні скоєно немає нічого складного. Береться мінімум основних інгредієнтів (рідина, борошно,
Млинці з заварним кремом
За тиждень до Великого посту починається тиждень млинців. Рецептів тесту для млинців дуже багато, але є загальні правила їх приготування. В середньому на 1,7 літра
Млинцеві рулетики. Млинцеві рулетики з цукіні і рікотта. Гарячі закуски.
Добрий день, друзі, попереду нас очікує 8 Березня і масляний тиждень, а тому сьогодні у нас буде незвичайний, смачне, святкове блюдо - млинцеві рулетики з рікоттою і