Смачні і корисні оладки з кабачків з висівками за Дюкану
06.07.2017 0

Смачні і корисні оладки з кабачків з висівками за Дюкану

Різне
В закладки


Оладки з кабачків з висівками за Дюкану

Чарівний кабачок – воістину унікальний овоч. Які рецепти з нього тільки не придумані: гастрономічні, дієтичні, «шкідливі» хрустики... Що з нього тільки господині не творять: використовують сирим салати, додають у фарш, заправляють супи, фарширують, консервують, запікають, варять варення і багато іншого. Проте на першому місці завжди без сумніву залишаються оладки, які підкорили серця гурманів і кулінарів. Оладки з кабачків з висівками прості в приготуванні, легкі для шлунка і очищають організм від шлаків. Крім іншого кабачки знижують холестерин і наповнені жирами, білками, кислотами, фосфором, міддю, кальцієм.

Не дарма ці оладки є одним з блюд, яке дозволено їсти тим, хто худіша за системою дієти Дюка. Калорійність оладок з Дюкану приблизно в 2 рази менше звичних подібних аналогів. Звичайно, перші на черзі це оладки, запечені в духовці. Вони самі низькокалорійні, тому їх можна включати навіть в дитяче меню. До речі, за цим рецептом ви також можете приготувати оладки в печі. Для цього знадобиться лист, змащений маслом, на який виливається тісто у формі оладок і відправляється запікатися в духову шафу на 20 хвилин при 180°С. Додають в кабачкове тісто зазвичай борошно, іноді манну крупу або вівсяні пластівці. Але в рецепті оладок з Дюкану ці продукти замінені корисними висівками, в яких міститься близько 80% клітковини. А як відомо клітковина сприяє схудненню! Крім того, висівки корисно додавати в таку, що готується їжу людям з проблемами травлення і запорами. Потрапляючи в організм, висівки збирають і виводять токсини, поганий холестерин, солі важких металів і радіонукліди. Варто, висівки тільки включити в раціон і буквально за кілька днів налагодиться робота кишечника: запори відступають, кількість корисної мікрофлори збільшується, цукор у крові знижується, зміцнюється імунітет, поліпшується обмін речовин. Поліпшення обміну речовин - це один з ключових чинників при схудненні!

Оладки з кабачків з висівками за Дюкану, рецепт приготування з покроковим фото

Інгредієнти:Оладки з кабачків з висівками інгредієнти

Кабачки – 2 штуки Висівки – 4 столові ложки Кріп – середній пучок Часник – пару часточок Сіль – за смаком Яйця – 2 штуки Рослинне масло – для смаження

Приготування:

1. Кабачки помиємо, відріжемо кінчики і натремо на дрібній тертці. Для цього можете скористатися кухонним комбайном або звичайною ручною теркою. Якщо овоч з «молочного» віку ще не вийшов, то очищати шкірку не потрібно. Для дорослих плодів, краще попередньо позбутися товстої грубої шкірки і насіння.Кабачок і комбайн

2. У нас вийде однорідна рідка кабачкова маса. Якщо немає терки або комбайна, тоді овоч перекрутіть через м'ясорубку.Натерті кабачки

3. Оскільки кабачки водянисті, то в їх масі утворюється багато рідини, яку потрібно злити. Якщо цього не зробити, то кабачкові оладки будуть по сковорідці розпливатися і втратять форму. Для цього дії перекладемо натерті кабачки в сито, яке встановимо на миску, щоб в неї стікала зайва волога. Можете масу придавлювати руками або ложкою, щоб процес проходив швидше.Тертий кабачок в ситі

4. Коли з подрібненої м'якоті стече вся волога, переклавши її в миску.Віджатий кабачок

5. Додамо дрібно нашатковану кріп і пропущений через прес часник.Додавання кропу і часнику

6. Покладемо висівки і сіль.Додавання висівок і солі

7. Перемішати масу й уб'ємо яйця.Додавання яйця

8. Знову вымешаем продукти до однорідності. Тісто для кабачкового оладок готово.Тісто для кабачкового оладок

9. Сковороду з олією нагріємо і столовою ложкою будемо викладати не неї тісто.Обсмажування кабачкового оладок

10. Встановимо середній температурний нагрів і прожарим кабачкові оладки з двох боків до рум'яного кольору.Обсмажування кабачкового оладок з двох сторін

11. Подавайте оладки з кабачків з висівками з улюбленими смачними добавками: зі сметаною, часниковим соусом, кетчупом і ін.Оладки з кабачків з висівками

Приємного апетиту!

Комментарии (0)
Додати коментар
Пишні і ніжні американські млинці на кефірі (панкейкі). Всі секрети приготування
Твоя Ізюминка напередодні Масниці і в знак інтернаціональної дружби, пропонує спекти американські млинці на кефірі. Вони неймовірно м'які, пишні й пористі, у них тонкий
Як приготувати смачні кабачкові оладки з часником, рецепт з фото покроково
Якщо ваша сім'я є прихильниками овочевих дранников, то дане блюдо вам точно сподобається. Твоя Ізюминка представляє досить поширений рецепт, але з невеликою
Кабачки, запечені в духовці з фаршем і помідорами під сирною скоринкою
Коли на городі дозрівають кабачки, з них можна готувати безліч страв в найрізноманітніших варіантах. Найчастіше їх смажать, проте не менш смачним блюдом літнього та
Смачні печінкові котлети. Як зробити печінкові котлети. Печінкові котлети в духовці
Добрий день, друзі, Твоя Ізюминка пропонує приготувати смачні печінкові котлети з яблуком. Багато господині традиційно готують котлети з м'ясного фаршу, використовуючи
Варення з кабачків з апельсином на зиму, покроковий фото рецепт
В кінці літа, радіючи достатку овочів і фруктів, так хочеться запастися на довгу зиму вітамінів! Крім перевірених, фірмових рецептів домашніх заготовок Твоя Ізюминка