Нагетси курячі. Рецепти в домашніх умовах: з грибами, сиром, як в KFC. Як приготувати на сковороді і в духовці
29.06.2018 0

Нагетси курячі. Рецепти в домашніх умовах: з грибами, сиром, як в KFC. Як приготувати на сковороді і в духовці

Кулінарні рецепти
В закладки


М'ясо курки вважається дієтичним, тому підходить всім без винятку. Крім цього, воно дуже смачне, ніжне і корисне. Приготування курячого м'яса різноманітно. Нагетси, приготовані по одному з популярних рецептів, - один з чудових і смачних страв в домашній кулінарії, щоб порадувати себе і близьких.

Загальні принципи приготування наггетсів

Щоб отримати максимум задоволення, а м'ясо було соковитим, запашним і смачним, необхідно слідувати правилам приготування наггетсів:

  1. Для початку необхідно правильно підібрати м'ясо. В ідеальному варіанті це не морозиво, а м'ясо свіжої курки або охолоджене. Заморожене м'ясо після приготування не вийде таким м'яким і соковитим. Але при неминучості використання морозива м'яса не виключається. Як правило, для приготування береться філе курки.
  2. В спеціях маринується безпосередньо м'ясо, вони ж додаються в панірувальну суміш. Перець різних видів, мелені трави, мелений імбир, каррі, часник (свіжий або сухий), індійська куркума, паприка і т.д.
  3. Золотистий вид досягається шляхом обсмажування в глибокій ємності у фритюрі на помірному вогні.

Рецепт приготування курячих Наггетс в домашніх умовах досить простий. Півгодини і страва готова.

  1. М'ясо курки необхідно вимити, зняти плівку і жир.
  2. Нарізати шматочки невеликого розміру, близько 3х3 см, посолити і додати спеції.
  3. У ємності збити яйця до однорідності.
  4. У ємність з глибоким дном вилити масло і нагріти.
  5. Шматочки умочують в борошні, яйцях потім сухарях.
  6. На помірному вогні смажити до скоринки золотого кольору.
  7. Позбутися від надлишків олії за допомогою паперових рушників.

Нагетси в паніровці по-японськи

Для наггетсів по-японськи знадобиться: філе курки - 1 кг, сухарі для суміші панірувальних - 150 г, петрушка (зелень), кунжут, яйце, масло для фритюру - 100 мл, перець, сіль.

Нагетси курячі. Рецепти в домашніх умовах: з грибами, сиром, як в KFC. Як приготувати на сковороді і в духовці
Нагетси курячі. Рецепт в домашніх умовах

Для панірування дрібно нарізати петрушку, перемішати з кунжутом і сухарями. Приготування за схемою класичного рецепту.

Нагетси по-італійськи

Необхідні інгредієнти: філе, як основа страви - 1 кг, сухарі для панірування - 100 г, петрушка (зелень), сир (тертий «пармезан») - 100 г, яйце, перець, олія для фритюру - 100 мл, сіль.

Для підготовки панірування по-італійськи необхідно натерти сир на тертці, зелень дрібно нашаткувати, змішати з сухарями. Сіль використовувати з урахуванням, що сир в паніровці солоний. Далі за стандартною схемою.

Нагетси в паніровці з крекеру

Головна перевага приготування курячих Наггетс за цим рецептом - випікання в духовці в домашніх умовах. Продукт виходить корисніше, ніж при смаженні НЕ сковороді. При цьому витрачається менше рослинного масла. Буде потрібно: 1 кг філе курки, перець, солоний крекер (можна вибрати з іншим смаком, зміниться смак кінцевого продукту) - 200 г, паприка, яйце, сіль.

Нагетси курячі. Рецепти в домашніх умовах: з грибами, сиром, як в KFC. Як приготувати на сковороді і в духовці

  1. Філе миється, очищається, висушується паперовим рушником.
  2. М'ясо нарізають шматочками, маринуються в спеціях.
  3. Крекер подрібнюється в блендері або вручну, щоб не було великих шматків.
  4. До паніровці додається паприка.
  5. Окремо збивається яйце.
  6. Шматки м'яса вмочити в яйці, обваляти в паніровці і викласти на змащене маслом пергамент.
  7. Лист для запікання ставимо в попередньо розігріту духовочние шафа, градуси виставити близько 180, на 20 хвилин.

Нагетси з часником в паніровці з кукурудзяних пластівців

Необхідно: філе, як основа страви - 1 кг, яйце, пшеничне борошно - 115 г, сухарі - 100 г, кукурудзяні пластівці (неглазуровані) - 130 г, сіль, сухий часник, перець (мелений), імбир сушений, куркума.

Послідовність дій:

  1. Філе готується за стандартною схемою. Сіль, імбир, часник, перець змішуються і додається в м'ясо.
  2. Поки м'ясо знаходиться в маринаді, готується панірування. Пластівці подрібнюються в блендері або качалкою. Перемішати з сухарями. Окремо збити яйце.
  3. Промаринуватися м'ясо в борошно, потім вмочити в яйці і потім в панірувальних суміші.
  4. У сковороду вилити масло, нагріти. Приготування до золотистої скоринки.
  5. Шумівкою викладати рушник з паперу, щоб прибрати залишки масла.
  6. Допускається приготування в духовці, менше витрата масла і менше калорійність продукту на виході.

Нагетси в пишній паніровці

Нагетси за цим рецептом готуються в духовці. Рівномірно пропікаються, а пишна панірування стає пікантною скоринкою. Необхідно: філе курки, як основа страви - 1 кг, кефіру - 220 мл, терта м'якоть хліба - 100 г, 50 г сиру, сіль, прованські трави, перець.

Послідовність дій:

  1. М'ясо вимити, очистити, порізати, сіль, перець, вилити кефір і дати промаринуватися.
  2. Терті крихти перемішати з сиром, травами.
  3. Лист духовки застелити змащеним пергаментом.
  4. Промариноване м'ясо обваляти в паніровці і викласти на деко.
  5. Готувати 20 хвилин, рекомендовано 180 град.

Нагетси з рубаною курки

Приготований в домашніх умовах рецепт наггетсів з рубаною курки пікантний і незвичайний. Необхідно: філе курки - 1 кг, яйце, сир - 70 г, соус сої, цибуля, перець, гірчиця, сіль. Для панірувальних суміші: молоко - 20 мл, яйце, борошно, сухарі - 150 г, паприка, каррі. Послідовність дій:

  1. Цибулю порізати і обсмажити. Додати соус сої.
  2. Філе промити, очистити, порізати на шматочки і подрібнити в комбайні. Можна дрібно нарізати вручну. Додається яйце, пасеровану цибулю, тертий сир, сіль, спеції, гірчицю.
  3. Збиваємо яйце і молоком в однорідну масу.
  4. Борошно змішується з паприкою.
  5. Мокрими руками, щоб не прилипало, формуємо кубики необхідного розміру, вмочити в борошні, занурити в яйце і в панірувальну суміш.
  6. Обсмажити в маслі, зняти з вогню і промокнути паперовим рушником.

Нагетси з курячого фаршу

Помилковою є думка, що нагетси зроблені з фаршу курки - це котлети. Це фарш, але без додавання яєць, хліба, молока. Тому вони мають інший склад і консистенцію. І вийдуть ніжніше. Для приготування необхідно: фарш - 500 г, масло для фритюру - 100 мл, сухарі для панірувальних суміші - 150 г, зелень (рубана) - 20 г, борошно, перець, два яйця, сіль.

{ad1}

Нагетси курячі. Рецепти в домашніх умовах: з грибами, сиром, як в KFC. Як приготувати на сковороді і в духовці

  1. Краще фарш приготувати самостійно, щоб в ньому не було жиру. Для цього м'ясо курки очистити від шкірки, плівки та жиру або використовувати філе. Подрібнити на м'ясорубці, посолити, додати дрібно шинкованную зелень, перець.
  2. Збити до однорідності яйця.
  3. Приготувати миску з борошном і окремо з панірувальну суміш.
  4. У ємність з бортами вилити масло і нагріти.
  5. Поки фритюр розігрівається, формуються нагетси з фаршу.
  6. Сформовані нагетси вмочити в суміш з яєць, потім в борошно, потім знову в яйця і в сухарі.
  7. У розпечене масло кладуться сформовані шматочки і обсмажуються.
  8. Промокнути готові нагетси папером, щоб прибрати надлишки масла.

Як приготувати курячі нагетси як в KFC

Нагетси з сиром

При використанні солі в цьому рецепті необхідно враховувати: сир для приготування курячих Наггетс солоний. Зроблені в умовах будинку, будуть не гірше магазинних. Необхідні інгредієнти: філе, основа страви - 1 кг, борошно, сухарі для панірування - 150 г, яйце, сир (в ідеалі «Пармезан») - 70 г, сіль, кріп, перець.

Порядок приготування:

  1. М'ясо готується за стандартною схемою.
  2. В окремій тарілці збити яйця.
  3. Порізати дрібно кріп, натерти сир, перемішати сухарями.
  4. Кожен шматочок по черзі в борошно, яйце, панірувальну суміш.
  5. Обсмажити в глибокій ємності, викласти на папір.

Нагетси з грибами

Знадобиться: філе курки - 1 кг, гриби - 150 г, трохи вершкового масла, рослинної для фритюру - 150 мл, цибуля, борошно, сухарі для панірувальних суміші -100 г, два яйця. Для маринаду: олія (оливкова), сіль, два зубки часнику, майонез, перець. Порядок приготування:

  1. Так як гриби будуть начинкою необхідно правильно підготувати філе. Нарізати квадратами по 4-5 см. Відбити кухонним молотком.
  2. Змастити м'ясо заздалегідь приготовленим соусом.
  3. Поки м'ясо знаходиться в маринаді, готується начинка. Цибулю і гриби пасерувати на вершковому маслі, за допомогою м'ясорубки подрібнити.
  4. На шматочки відбитого м'яса кладеться начинка, загорнути, помакать в борошні, в яєчної суміші і в панірувальних сухарях.
  5. Обсмажити в глибокій сковороді.

Нагетси з крохмалем

За рецептом знадобляться інгредієнти: філе курки - 1 кг, сік лимона, крохмаль, бажано картопляний - 100 г, масло для фритюру - 150 мл, спеції (перець, куркума, карі), борошно, сіль.

Лимон надає страві пікантності, тому додавати чи ні, вирішується у відповідності зі смаком. Крохмаль переважно картопляний. Послідовність приготування наступна:

  1. Куряча грудка миється, очищається, ріжеться на шматочки, посипається сіллю, спеціями і додається сік з лимона.
  2. Крохмаль змішати з борошном. Промариновані шматочки вмочити в паніровці і обсмажити в олії до золотистої скоринки.

Нагетси з содою

Вважається, що сода розм'якшує м'ясо. Нагетси за таким рецептом виходять з незвичайним і приємним смаком, при цьому соковиті і ніжні. Необхідно: філе, як основа страви - 1 кг, сік лимона, перець, сода - 1 ч. Л., Борошно, сухарі для панірувальних суміші - 100 г, сіль. Послідовність приготування:

  1. Філе промити, очистити від плівки, просушити серветкою, посолити, додати перець.
  2. У м'ясо насипати соду і видавити сік лимона. При взаємодії з лимоном сода почне пінитися.
  3. Дати промаринуватися 15 хвилин.
  4. Панірувати в борошні, змішаної з сухарями і обсмажити до скоринки золотого кольору. Шматочки трохи рівномірно роздуваються.

Нагетси на кефірі

Необхідно: кефір - 1 ст., Філе, як основа страви - 1 кг, борошно, масло для фритюру - 150 мл., Сіль, паприка, куркума, перець.

Порядок приготування:

  1. Вимити м'ясо, просушити, порізати стандартними шматками, насипати сіль і спеції.
  2. М'ясо вмочити в кефірі, потім в борошні. Повторити двічі - це подвійна паніровка.
  3. Смажити до необхідної готовності.
  4. Викласти на папір для усунення надлишків масла.

Нагетси з кунжутом

Буде потрібно: філе курки, як основа страви - 1 кг, яйце, кунжут (бажано білий, виглядає естетично) - 50 г, сухарі для панірувальних суміші - 100 г, масло для фритюру - 150 мл., Перець, кріп, сіль. Схема виготовлення:

  1. Приготувати філейну частину за стандартною схемою.
  2. Збити яйце. В окремій ємності перемішати кунжут, сухарі і дрібно нарізаний кріп.
  3. М'ясо посипати борошном, опустити в яйце і потім в панірувальну суміш.
  4. Смажити у фритюрі, зняти шумівкою і покласти на папір.

Нагетси як в Макдональдсі

Виготовлені в умовах будинку нагетси будуть корисніше курячого продукту з фаст-фуду. Необхідно за рецептом: сухарі - 100 г, філе, як основний інгредієнт - 1 кг, п'ять часточок часнику, сік 1/2 лимона, яйце, сіль, масло для фритюру - 100 мл, перець.

Схема приготування:

  1. Філе вимити, очистити плівку і жир.
  2. Просушити серветкою і підготувати шматочки необхідного розміру.
  3. Покласти в миску і замаринувати в солі, спеціях, соку лимона і дрібно рубаний часник.
  4. Збити яйце, приготувати в тарілці сухарі.
  5. Шматочок м'яса обваляти в яйці, потім в паніровці.
  6. Підготувати фритюр і смажити до появи скоринки на помірному вогні, щоб м'ясо добре присмажився всередині.

Нагетси як в KFC

Для приготування необхідно: філе (основа страви) - 1 кг, два яйця, борошно, кукурудзяні пластівці - 100 г, картопляні чіпси - 100 г, сухарі для панірувальних суміші - 100 г, масло - 150 мл, сіль, куркума, перець мелений.

приготування:

  1. Основа - куряче філе, готується за стандартною схемою.
  2. Нарізане м'ясо солити, додати перець.
  3. Поки м'ясо знаходиться в маринаді, приготувати панірувальну суміш: подрібнити пластівці, чіпси, перемішати з сухарями. Додати куркуму.
  4. Яйця збити.
  5. М'ясо посипати борошном, опустити в яйце, після в панірувальну суміш.
  6. Смажити до готовності.

Нагетси в подвійній паніровці

Секрет подвійний панірування простий - підготовлене м'ясо, умочують в яйці, суміші для панірування, знову в яйці і паніровці. Після цієї процедури приступити до обсмажування.

Нагетси в клярі

Філе курки готується за класичним рецептом. Для приготування клярі необхідно яйце, борошно, молоко збити в однорідну масу. Шматки вмочити в клярі, потім в паніровці. Готувати у фритюрі до появи скоринки.

Нагетси по-Дюканов

Філе курки нарізається маленького розміру, близько 1 см, маринується. Панірувальна суміш складається з вівсяних і пшеничних висівок. Далі за стандартною схемою: вмочити в яйці, потім в паніровці і готувати до золотистої скоринки.

Нагетси в духовці без масла

Масла витрачається набагато менше. Необхідні компоненти: філе, як основа страви - 1 кг, сухарі - 150 г, перець, чилі, сіль, масло для фритюру - 100 г, два яйця, хмелі-сунелі, каррі. Замість чилі, при необхідності можна використовувати паприку.

Порядок дій:

  1. Філейну частину вимити, очистити, обсушити серветкою, нарізати шматками, посолити, додати перець.
  2. Збити до однорідності яйця.
  3. В окремій ємності перемішати панірувальні сухарі, хмелі-сунелі, чилі.
  4. Шматки вмочити в суміш з яєць, обваляти в паніровці і викладати на лист духовки, застелене пергаментом для випічки, попередньо змазаним.
  5. Випікаються до утворення скоринки (20 хв), температуру вибирати 170-180.

За яким би рецептом не були б приготовані нагетси, ці шматочки курки не залишать байдужими жодного гурмана. Головна перевага - в домашніх умовах вони корисніше.

Комментарии (0)
Додати коментар
Курка в раціоні малюків. Коли можна давати дитині куряче м'ясо
Коли малюк підростає, йому вже може не вистачати цінних речовин, що надходять з грудним молоком, приходить пора розширити раціон за рахунок м'ясних страв. Одним з перших
Філе кури з печерицями. Рецепт курячого філе з печерицями. Куряче філе з печерицями. Курка з печерицями в вершках.
Печериці – це гриби, які тепер доступні цілий рік, їх завжди можна побачити у продажу. А якщо ви їх самі збираєте в лісі, то було б несправедливо обійти їх увагою. Твоя
Фарширована курка - галантин. Як приготувати галантин.
Фарширована курка, галантин (слово французького походження) - блюдо, яке можна приготувати до свята. Це завжди безпрограшний варіант. Оригінальна, ніжна, холодна
Як приготувати соковиті курячі котлети січені, рецепт з фото
В домашній кулінарії підсмажені ароматні котлетки серед м'ясних страв займають лідируючу позицію, що цілком обгрунтовано. Оскільки простіше і швидше рецептури, ніж
Кабачки, запечені в духовці з фаршем і помідорами під сирною скоринкою
Коли на городі дозрівають кабачки, з них можна готувати безліч страв в найрізноманітніших варіантах. Найчастіше їх смажать, проте не менш смачним блюдом літнього та