Рибні рулетики. Рибні рулетики з овочами. Як приготувати рибний рулет
20.07.2017 0

Рибні рулетики. Рибні рулетики з овочами. Як приготувати рибний рулет

Кулінарні рецепти
В закладки


Рибні рулетики з овочами

Тим, хто віддає перевагу корисні і в той же час вишукані страви, Твоя Ізюминка пропонує приготувати рулетики з форелі і судака, фаршировані овочами. Рибні рулетики - це оригінальна і смачна гаряча закуска, яка подається під вершковим соусом, прикрасить святковий стіл і припаде до смаку справжнім гурманам.

До рибних рулетикам ми подамо відварену цвітну капусту, яка є не тільки корисною, але і ідеально підходить як гарнір до рибних страв.

Вам знадобиться на одну порцію:

70 г філе морської форелі

70 г філе судака

30 г болгарського перцю

70 г цвітної капусти

20 г стручкової квасолі

лист салату

1 лимон

сіль за смаком

для вершкового соусу:

5 столових ложок вершків 33% жирності

1 їдальня ложка борошна

1 столова ложка вершкового масла

зелень кропу і естрагону за смаком

Тримаючи ніж під кутом, наріжте рибу пластами, завтовшки 3-4 мм. Злегка відбийте її шматочки плоскою стороною ножа і викладіть їх на харчову плівку таким чином, щоб скибочки червоної і білої риби чергувалися.викладіть їх на харчову плівку таким чином, щоб скибочки червоної і білої риби чергувалися.

Опустіть лист салату в окріп на пару хвилин і накрийте їм викладену у вигляді прямокутника шматочки риби. Посоліть за смаком. В центрі по всій довжині рибного прямокутника розкладіть порізані соломкою шматочки болгарського перцю. З кожної сторони паралельними рядами викладіть попередньо відварену протягом 5-7 хвилин стручкову квасолю.У центрі по всій довжині рибного прямокутника розкладіть порізані соломкою шматочки болгарського перцю.

Притримуючи край плівки і шматочки риби, скрутіть рулет. Після кожного обороту злегка спрессовывайте його, щоб всередині залишилося якомога менше повітря. Загорніть рулет в харчову плівку, скрутіть її кінці з обох сторін і зав'яжіть. Потім проколіть рулет зубочистками по всій довжині зі всіх сторін. Покладіть його на блюдо, залийте водою і поставте в мікрохвильову піч, встановлену на середню потужність на 7 хвилин. Протягом цього часу переверніть рулет пару раз. Це блюдо можна приготувати і в пароварці, тоді потрібно збільшити час приготування до 15 хвилин.

Поки рибний рулет готується, поставте варити суцвіття цвітної капусти в підсоленій воді до готовності - протягом 10 хвилин.

Залишилося приготувати для рибних рулетиків вершковий соус: борошно обсмажте на розігрітій сковорідці з вершковим маслом до золотистого кольору, влийте вершки і постійно заважаючи варіть на маленькому вогні до загусання. Зелень кропу і естрагону промийте, дрібно порубаєте, додайте в соус.

Зніміть з рулету плівку і розріжте його на дві частини.Зніміть з рулету плівку і розріжте його на дві частини.Красиво викладіть рибні рулетики на блюдо, полийте соусом і прикрасьте часточкою лимона, зеленню кропу і шматочками болгарського перцю. Як гарнір подайте відварну кольорову капусту.Красиво викладіть на блюдо, полийте соусом і прикрасьте часточкою лимона, зеленню кропу і шматочками болгарського перцю.

Приємного апетиту!

Комментарии (0)
Додати коментар
Рулетики з огірків. Рулет з огірків рецепти. Рулети з огірків з фото.
Перед урочистим заходом господині замислюються, що приготувати незвичайного, яскравого і з оригінальним смаком. Оскільки на будь-якому святковому застіллі мають бути
Рулетики з баклажанів з волоськими горіхами і гранатом. Рулети з баклажанів з горіхами.
Добрий день, друзі, тривають новорічні канікули, і Твоя Ізюминка продовжує розпочату публікацію новорічних страв, які прикрасять будь-який святковий стіл і здивують
Страву зі стручковою квасолею. Крокети з квасолі.
Стручкова квасоля буває різна - коротка і довга, пряма і спіралеподібна, зелена і строката. Дуже зручно мати в запасі в морозильнику пакетик замороженої стручкової
Страви з хліба. Пудинг з хліба. Пудинг апельсиновий.
З хлібом можна не тільки їсти. З нього можна готувати. Існує ряд цікавих страв, де хліб є чи не основним, але у всякому випадку визначальним родзинку інгредієнтом
Млинцеві рулетики. Млинцеві рулетики з цукіні і рікотта. Гарячі закуски.
Добрий день, друзі, попереду нас очікує 8 Березня і масляний тиждень, а тому сьогодні у нас буде незвичайний, смачне, святкове блюдо - млинцеві рулетики з рікоттою і