Рулетики з огірків. Рулет з огірків рецепти. Рулети з огірків з фото.
Перед урочистим заходом господині замислюються, що приготувати незвичайного, яскравого і з оригінальним смаком. Оскільки на будь-якому святковому застіллі мають бути закуски і салати. Однак хто сказав, що вони повинні бути у великих тарілках? В сьогоднішній час вже придумано безліч варіацій страв оформлених в порційному вигляді. Рулетики з огірків і є однією з тих прекрасних закусок, яку можна зробити в будь-який час року. Готуються швидко і легко, зовнішній привабливий вигляд і святковий, а вишуканий смак і тонкий. Така неповторна закуска завжди буде прикрасою будь-якого урочистого застілля. Вона не залишить байдужим жодного з присутніх гостей і справді зробить святковий настрій. Крім цього з одного огірочка можна зробити величезну тарілку закуски, а головне, що з начинкою завжди можна фантазувати і використовувати абсолютно будь-які продукти. Наприклад, огірочок прекрасно буде поєднуватися з червоною рибою, креветками, оливками, крабовими паличками, сирами, червоною ікрою, зеленню. Це завжди класика, яка актуальна на урочистому і фуршетному столі.
Вам знадобляться продукти:
Огірки – 3 штуки Плавлений або вершковий сир – 100 грам Яйце – 1 штука Часник – 2-3 зубчики або за смаком Кріп або будь-яка зелень за смаком – невеликий пучок Майонез або сметана – 50 грам Шпажки або дерев'яні зубочистки – близько 20 штук
Приготування рулетиків з огірків з сиром:
1. Першим ділом приготуємо начинку. Якщо сир плавлений, то натріть його на крупній тертці. Щоб він легко натирався, попередньо охолодивши його в холодильнику близько 2 годин або в морозильній камері - 15 хвилин.
Якщо сир вершковий, то просто викладіть його в салатницю.
2. Часник очистимо, помиємо і видавив через прес.
3. Кріп або іншу зелень помиємо, обсушим і дрібно подрібнити.
4. Яйце відваримо круто близько 10 хвилин, потім очистимо і натремо на тертці. яйце легше очищалося, охолодіть його в холодній воді 15 хвилин.
5. Складемо всі продукти в салатницю, заправити майонезом і добре вымешаем.
6. Огірки помиємо, обсушим і наріжемо тонкими скибочками. Для цієї закуски огірки необхідно купувати длинненькие, щоб його скибочки легко заверталися і трималися рулетом.
7. Покладемо пластину огірка на дощечку і на один його край викладемо начинку, приблизно одну чайну ложку.
8. Звернемо огірок в рулет і закріпимо шпажкою.
9. Залишилося виконати подібну процедуру з усіма огірочками, після чого сервіруйте стіл.
Така проста, ефектна і естетична закуска допоможе оформити будь-який урочистий захід або вечірку в стилі фуршет.
Приємного апетиту!