Цукерки з гарбуза, рецепт з покроковим фото
27.06.2017 0

Цукерки з гарбуза, рецепт з покроковим фото

Різне
В закладки


Цукерки з гарбуза, рецепт приготування з покроковим фото

На вас напала зимова хандра, або організм потребує термінової цілющої пищетерапии? А що рятує від браку сонячних променів і допомагає при поганому настрої? Правильно, солоденьке! Давайте згадаємо про яскравою і веселою гарбузі у помаранчевому оперенні! Адже з неї можна не тільки варити каші і піч запіканки, але і готувати смачні корисні гарбузове цукерки. Ключовими інгредієнтами прекрасних цукерок з гарбуза, крім самого чудесного помаранчевого овоча стануть горіхи, мед, печиво і вівсяні пластівці. Це прекрасна база, щоб розкрився приголомшливий ніжний смак гарбуза. Деякі елементи рецепта можна легко підкоригувати під свої уподобання. Наприклад, для смаку замість волоських горіхів використовувати мигдаль або фундук, а для солодощі мед замінити шоколадом. Ну а з ароматизацією цукерок, яку надає апельсинова цедра, чудово впорається імбир, кориця або ванілін. Тому готувати корисні ласощі самостійно своїми руками дуже легко, головне враховувати смаки і уподобання ваших рідних і близьких. Впевнена, що вони із задоволенням з'їдять цукерки з гарбуза замість магазинних солодощів, в яких знаходяться суцільні хімічні ароматизатори смаку та «Е» добавки. До того ж, домашні цукерки дозволять значно заощадити сімейний бюджет.

Цукерки з гарбуза, рецепт приготування з покроковим фото

Інгредієнти:Цукерки з гарбуза, інгредієнти

Гарбуз – 200 грам Вівсяні пластівці швидкого приготування – 150 грам Печиво (будь-який) – 150 грам Вершкове масло – 50 грам Волоські горіхи – 50 грам Апельсин – 1 штука Коньяк – 30 мл (якщо десерт будуть їсти діти, то алкоголь з рецепту виключіть) Кокосова стружка – 50 грам Мед - 3 столові ложки або по смаку

Процес приготування смачних і корисних домашніх цукерок з гарбуза:

1. Гарбуз очистимо, помиємо, наріжемо шматочками, заллємо водою і відваримо до м'якості.Відварювання гарбуза

2. З готової гарбуза зіллємо всю воду, трохи охладим і потолчем товкачиком до однорідної маси. Для цього процесу можна також використовувати блендер або перетерти гарбуз через сито.Пюрирование гарбуза

3. Вівсянку покладемо в подрібнювач або кавомолку.Подрібнення вівсянки

4. Подробим пластівці до стану борошна. Вівсяні пластівці можна замінити вівсяним борошном або вівсяними висівками.Борошно з вівсяних пластівців

5. Потім покладемо в подрібнювач печиво.Печиво в измельчителе

6. Перетворимо печиво в дрібну крихту. Замість печива підійдуть пряники, вафлі, бісквіт або ванільні сухарі.Подрібнене печиво

7. В остигле гарбузове пюре покладемо подрібнені вівсяні пластівці.Гарбузове пюре з вівсяним борошном

8. Добре перемішаємо продукти і залишимо їх на 30 хвилин, щоб вівсянка трохи набрякли і взяла на себе гарбузовий сік.Гарбузове пюре з набряклою вівсяним борошном

9. Через це час додамо в тісто крихти печива.Додавання крихти печива

10. Всі інгредієнти перемішати і покладемо мед. Якщо у вас мед викликає алергічні реакції, то замініть його варенням, клиновим сиропом або згущеним молоком. Якщо у вас є липовий мед, то сміливо використовуйте його в даному рецепті, так як він є гіпоалергенним.Додавання меду

11. Потім додамо розм'якшене вершкове масло і наллємо коньяк, який можна замінити ромом, джином або віскі. Для дитячого столу, алкоголь рецепта виключіть.Додавання олії і коньяку

12. Вымешаем тісто до однорідності і покладемо невеликі шматочки подрібнених волоських горіхів. За бажанням, горіхи також можна стовкти в крихту. Однак смачніше в десертах відчувати їх цілісними.Додавання горіхів

13. Масу знову вымешаем і додамо натерту на середній тертці апельсинову цедру одного фрукта.Додавання апельсинової цедри

14. Знову все добре вымешаем суміш і відправимо тісто в морозильну камеру на 30 хвилин, при цьому кожні 10 хвилин його будемо помішувати. Це необхідно для того, щоб тісто трохи затвердів, і можна було з нього формувати цукерки круглої форми, оскільки спочатку виходить воно трохи рідкувате. Однак якщо вам здасться, що тісто дуже круте, трохи розбавте його апельсиновим соком. Коли тісто трохи застигне, зробимо з нього невеликі кульки, які обваляем в кокосовій стружці. Викладемо їх в паперові формочки для цукерок або на плоску тарілку і відправимо в холодильник застигати на 1-1,5 години.Обвалювання цукерок в кокосовій стружці

15. Через це час солодощі будуть готові до вживання. Подавайте смачні і корисні цукерки з гарбуза вранці зі склянкою молока або чашкою чаю. До речі за рахунок присутності в десерті вівсяних пластівців, такі цукерки можуть стати повноцінним сніданком.Цукерки з гарбуза

Твоя Ізюминка бажає вам приємного апетиту! З гарбуза ви можете приготувати не тільки цукерки, але і цукати, хочете дізнатися, як, подивіться відео.

Комментарии (0)
Додати коментар
Салат з печеного буряка з волоськими горіхами і часником
Загальновідомо, що хороше самопочуття і бадьорість духу будь-якої людини підтримується за рахунок правильного здорового харчування. Але тут важливо, щоб страви були
Як зварити пшоняну кашу з гарбузом на молоці, рецепт з фото
Як правильно зварити пшоняну кашу з гарбузом? Які пропорції рідини і каші? Як ароматизувати смак страви? На всі ці актуальні питання ви отримаєте відповіді в даній
Смачний і корисний салат з капусти і волоських горіхів
Сучасну кухню без капусти просто неможливо уявити. Вона заслужено завоювала своє почесне місце в супах, других стравах, закуски і салати. На прилавках ринків і полицях
Страви з хліба. Пудинг з хліба. Пудинг апельсиновий.
З хлібом можна не тільки їсти. З нього можна готувати. Існує ряд цікавих страв, де хліб є чи не основним, але у всякому випадку визначальним родзинку інгредієнтом
Арахісова халва, рецепт приготування в домашніх умовах
Східна солодкість, халва, відома ще з часів глибокої старовини. В сьогоднішні дні вона популярна у багатьох народів. Ну, а ми її пам'ятаємо ще з дитинства. Готують