Грибний крем суп з вершками рецепт з покроковим фото
29.06.2017 0

Грибний крем суп з вершками рецепт з покроковим фото

Різне
В закладки


gribnoy-krem-sup-so-slivkami

Ситні, густі та запашні вершкові супчики стають досить актуальними з настанням перших осінніх холодів і продовжують утримувати свої провідні позиції на протязі усієї зими. З безлічі варіантів вершкових юшок нічого не придумаєш краще, ніж вишуканий грибний крем суп з вершками і плавленим сиром. Такі супи ароматно пахне і дарують особливий настрій. Характерно це і для звичайних печериць, але найбільш ароматнейшими виходять супи, зварені з лісових грибів. Утім, кожен рецепт грибного супу у вигляді пюре, підійде до будь-якого столу включаючи святковий, оскільки він припаде до смаку всім, навіть самим вибагливим гурманам.

Як приготувати грибний крем суп

Приготувати грибний крем суп можна:

  • з свіжих,
  • сушених,
  • заморожених грибів.

При цьому в залежності від того, які гриби ви берете за основу супчика, відрізняється техніка і послідовність приготування страви:

  • Заморожені гриби відразу опускають у киплячу воду і варять до готовності.
  • Сушені гриби перед застосуванням заливають водою і залишають настоюватися до повного їх розм'якшення. Після чого в цьому бульйоні варять до готовності.
  • Свіжі гриби для більш сильного аромату перед додаванням в суп обсмажують на вершковому маслі або відразу відварюють.

Якщо ви у пошуках легкого рецепти смачного і ситного супчика, то пропоную вам зварити грибний крем-суп з білих сушених грибів. Це незмінно смачно, дуже привабливо і дуже просто. Головне мати в кухонному арсеналі стаціонарний або занурювальний блендер, або мультимашину. Будь-цей електроприлад впорається із завданням, подрібнить і перетворить продукти в густий апетитний супчик. Буквально за 20 хвилин у вас буде на обідньому столі приголомшлива, навариста і ароматна грибна юшка.

Грибний крем суп з вершками рецепт з покроковим фото

Інгредієнти

Білі сушені гриби – 25 г Плавлений сир – 200 г Вершки – 200 мл (з високим відсотком жирності) Морква – 1 штука (великого розміру) Пісне масло – для смаження Цибулина – 1 штука (великого розміру) Часник – 2-3 зубчики Кріп – кілька гілочок Сіль – за смаком Чорний мелений перець – за смаком

Приготування

1. Сухі білі гриби заллємо окропом і залиште настоюватися на 15-20 хвилин. Якщо ви заллєте водою кімнатної температури, то витримайте їх близько години.1

2. Після виймемо шумівкою гриби наріжемо середніми шматочками.

3. На сковороді в рослинному маслі злегка їх обсмажимо до появи легкого рум'янцю.

4. Моркву і цибулину очистимо, наріжемо і викладемо в прогріту сковороду з олією.

5. Спассеруем овочі до прозорості.

6. Увіллємо до них вершки.

7. Прогреем їх, періодично помішуючи, близько 5 хвилин.

8. Тим часом натремо на тертці сир.

9. Кріп помиємо і наріжемо, часник очистимо від лушпиння.

10. У варильну каструлю перельем грибну рідина. Додамо тушковані овочі з вершками. За допомогою блендера переб'ємо продукти до однорідності.

11. Покладіть в каструлю плавлений сир, смажені гриби, подрібнений кріп і видавити через прес часник.

12. На повільному вогні постійно помішуючи, нагрівайте суп, щоб плавлений сир повністю розчинився. Після зніміть каструлю з плити.

плавлений сир швидше розчинився в супі раджу його подрібнити. Це можна зробити ножем, нарізавши його на шматочки, або натерти на крупній тертці (для цього плавлений сир попередньо потрібно ненадовго помістити в морозильну камеру).

13. Відразу розливайте супчик по піалах і подавайте до обіднього столу.

У мене вийшов досить густий грибний крем-суп, яким він повинен бути в ідеалі. Однак, якщо у вас він вийде занадто густим, додайте в каструлю трохи рідких теплих вершків, бульйону або води.

Твоя Ізюминка бажає вам приємного апетиту!

Пропоную подивитися простий рецепт приготування смачного ароматного супу з білих сухих грибів.

Друзі, буду рада, якщо ви в коментарях поділіться рецептом свого фірмового грибного супу, смачного і коханої у вашій сім'ї першого страви. Голосуйте за цей рецепт, ставте лайки, діліться в соціальних мережах, натискаючи кнопочки, беріть участь у зірковому голосуванні. Буду рада вас бачити в рядах передплатників мого блогу і групи Твоя Родзинка в Контакті (обидві форми праворуч на сайті).

З повагою, Любов Федорова.

Комментарии (0)
Додати коментар
Маленький купальник – великий вибір
Такий маленький предмет літнього гардероба як купальник здатний зробити літо яскравіше, оригінальніше і цікавіше. Виробники цієї деталі гардероба, як завжди, пропонують
Як зварити пшоняну кашу з гарбузом на молоці, рецепт з фото
Як правильно зварити пшоняну кашу з гарбузом? Які пропорції рідини і каші? Як ароматизувати смак страви? На всі ці актуальні питання ви отримаєте відповіді в даній
Закуска з помідорів черрі з сиром і часником, рецепт з фото
Помідори черрі з сиром і часником — оригінальна закуска, яка служить альтернативою знайомим салатів. Вона досить просто і легко готується, і зі столу летить за лічені
В'ялена моркву на зиму. Як засушити в духовці, зберігши всі вітаміни, рецепт з фото
Моркву — універсальний коренеплід, в якому знаходиться велика кількість вітамінів, необхідних для нашого організму. Тому не дивно, що морква – головний овоч додається в
Млинці з заварним кремом
За тиждень до Великого посту починається тиждень млинців. Рецептів тесту для млинців дуже багато, але є загальні правила їх приготування. В середньому на 1,7 літра