Простий і смачний салат з яловичим язиком і гранатом. Рецепт з покроковим фото
24.07.2017 0

Простий і смачний салат з яловичим язиком і гранатом. Рецепт з покроковим фото

Кулінарні рецепти
В закладки


Простий і смачний салат з яловичим язиком і гранатом

Мова – корисний субпродукт. Це джерело білка, цінних мінералів і амінокислот. Він складається виключно з м'язів, тому є абсолютною протилежністю м'яса. Це дозволяє його вживати при дотриманні дієтичного харчування та дотримання правильного способу життя.

Гранат — фрукт, не менш корисний, ніж мова. В ньому знаходиться весь комплекс вітамінів і мікроелементів. Соковиті зерна сприяють підвищенню гемоглобіну, є джерелом енергії і сили. Та й просто – це пікантна родзинка. З'єднавши ці продукти в одному блюді – це не тільки справжній цінний цілюще джерело, але і смачне поєднання компонентів.

напередодні весняного свята всіх жінок Твоя Ізюминка пропонує приготувати ще одне дивовижної краси і смакоти блюдо з участю яскравих зерен цього фрукта: "Салат з яловичим язиком і гранатом". Це приголомшлива холодна закуска, з тонким смаком і приємним ароматом. Вона точно буде оцінена всіма досвідченими гурманами та поціновувачами високої кухні. Для тих, хто хоче подивитися рецепт приготування класичного салату "Гранатовий браслет", який був опублікований на сайті в минулий раз, посилання тут.

Мова для страви підійде будь-якого сорту: свинячого, баранячого, яловичого і т. д. Але якою б ви не купували, зупиніть свій вибір на свіжому субпродукте, а не на замороженому. Таким чином, ви будете впевнені, що придбали якісний та свіжої продукт, а не залежаний і повторно заморожений.

Грану приділіть увагу. Стиглий і добрий плід виглядає досить сухим. Не варто купувати тверді фрукти, вони можуть бути кислими і недозрілими.

Інгредієнти до рецептом "Салат з яловичим язиком і гранатом "

Яловичий язик – 1 штука Гранат – 0,5 штуки Твердий сир – 200 г Майонез для заправки Сіль – за смаком

Як приготувати страву покроково з фото

1. Для того, щоб приготувати салат з яловичому мовою і гранатом нам знадобиться всього чотири інгредієнти: мова, гранат, сир, майонез.

1

2. Язик вимиємо. Якщо є жир, то його потрібно зрізати. Опустимо продукт у варильну каструлю, заллємо питною водою і поставимо на плиту. Включимо середній вогонь і після закипання проваримо 15 хвилин, потім зіллємо воду.

2

3. Субпродукт ополоснем, покладемо в чисту каструлю з новою водою і знову поставимо на плиту варитися до готовності. Кращі кухарі сходяться на думці, що оптимальний час відварювання мови становить 2,5 години. За півгодини до готовності приправимо бульйон сіллю і за бажанням меленим перцем.

3

4. Зварений язик виймемо з бульйону і покладемо в миску з холодною водою, де знімемо з нього білу щільну плівку. Якщо мова буде добре проварений, то зніметься вона дуже легко.

4

5. Залишимо мову охолонути до кімнатної температури. Після наріжемо його кубиками зі сторонами близько 1 див. Хоча при нарізці він буде погано тримати форму, тому не чекайте чітких граней, як наприклад, з серцем. Бульйон раджу не виливати. На його основі можете зварити смачне перше блюдо.

5

6. До цього часу очистимо гарант, приберемо білу тонку плівку і розберемо на зерна.

6

Пропоную подивитися відео, як легко звільнити гранат від зернят, щоб їх не пошкодити.

7. Твердий сир наріжемо шматочками, як і мова. Його, до речі, можна замінити плавленим сиром, що буде не менш смачно. Для того, щоб натерти плавлений сир в салат, його попередньо поміщають в морозильну камеру.

7

8. Всі продукти з'єднаємо в глибокій ємності.

8

9. Увіллємо майонез і приправимо сіллю.

9

10. Перемішайте інгредієнти і відправте в холодильник на півгодини.

10

11. Готовий салат сервіруйте до столу, красиво виклавши на салатницю і декорувавши зернами граната. Це унікальна страва є для організму дуже корисним, оскільки містить значну кількість мікроелементів, вітамінів і корисних кислот. Виходить салат ситним, але при цьому легким, адже до складу входять плоди граната.

11

PS: Доповнити ці компоненти салату можна всілякими продуктами. Приміром, будуть добре гармоніювати відварені яйця, смажені гриби, горіхи, кальмари і т. д.

Друзі, оцініть рецепт взявши участь у зірковому голосуванні і натиснувши кнопки соціальних мереж. Мені важливо знати вашу думку! Буду рада якщо напишіть свій відгук у коментарях. Не забувайте про підписку на сайті і вступайте в групу Твоя Родзинка в Контакті, щоб бути в курсі всіх новин блогу! З повагою, Любов Федорова.

Комментарии (0)
Додати коментар
Гарбуз, запечена в духовці з часником під сирною скоринкою
Ця помаранчева красуня, гарбуз, цариця осінніх страв і джерело багатьох вітамінів і корисних фитонутриентов для організму. Однак багато людей, особливо дітей, її не
Рулетики з баклажанів з волоськими горіхами і гранатом. Рулети з баклажанів з горіхами.
Добрий день, друзі, тривають новорічні канікули, і Твоя Ізюминка продовжує розпочату публікацію новорічних страв, які прикрасять будь-який святковий стіл і здивують
Рулет з філе індички, запечений в духовці, як приготувати рецепт з фото
Ви запікали коли-небудь стегно індички? А готували в духовці її апетитні гомілки або грудку? Ні? Тоді пропоную познайомитися з усіма достоїнствами цього дієтичного і
Смачний і корисний салат з капусти і волоських горіхів
Сучасну кухню без капусти просто неможливо уявити. Вона заслужено завоювала своє почесне місце в супах, других стравах, закуски і салати. На прилавках ринків і полицях
Банановий торт без випічки. Банановий торт без випічки рецепт. Торт з крекеру і бананів.
Сьогодні Твоя Ізюминка пропонує дуже простий, а головне смачний рецепт бананового торт без випічки. Цей торт не представляє загрози для нашої фігури, оскільки він дуже